Geleneksel Mezunlar Günümüz gerçekleşti.

İSTEK Okulları mezunlarını ve emeği geçen tüm çalışanları bir araya getirmek ve İSTEK ruhunu yaşatmak için düzenlenen Geleneksel Mezunlar Günümüz, bu yıl 25 Mayıs Pazar günü gerçekleşti.

8 kampüsümüzün bahçesinde gerçekleşen Mezunlar Günü’ne bu yıl ilgi yoğundu. Yıllar sonra mezunlarımız ve öğretmenleri aynı okul bahçesinde bir araya gelip kucaklaşırken, dostlukların tohumlarının atıldığı okul koridorları yine mezunlarımızın neşeli sesleriyle yankılandı.

İSTEK Okulları’nın ilk mezunları (1989 İSTEK Semiha Şakir mezunları), bu yıl mezuniyetlerinin 25. Yılı plaketlerini kurucu müdürlerimizden Yüksel Öztürk’ün elinden aldı. Ayrıca tüm okullarımızda mezuniyetinin 10 ve 20. Yıllarını kutlayan 1994 ve 2004 mezunlarımız da plaketlerini törenle aldılar.

Bu yıl Mezunlar Günü’nde, İSTEK Belde Okulları mezunlarımızdan hayata gözlerini yuman 11 genç arkadaşımız için fidan dikme töreni gerçekleştirdik. Okullarımızın bahçesinde yetişen 11 genci, yine okullarımızın bahçesinde yaşatacağız diyerek başlattığımız bu projeye kaybettiğimiz değerli mezunlarımızın ailelerini de davet ettik. Duygu dolu anların yaşandığı törende, fidanları sınıf arkadaşları dikti.

Okul orkestralarının müzikleriyle renklenen günümüzde mezunlarımız bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Mezunlarımız, günün sonunda arkadaşlarıyla sınıflarına uğrayıp, sıralarında anılarını tazelediler ve bir sonraki mezunlar buluşmasında görüşmek için sözleştiler.

Mezunlar Günümüze ait galeri için tıklayınız
Başarılı fotoğrafın sırrı, o anı hissetmektir.Devamı...