İSTEK Antalya Yeditepe Koleji İlk Mezunlarını Verdi.

İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi güzel bir törenle ilk mezunlarını geleceğe uğurladı.

Okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine katılan İSTEK Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan, Öğrenci ve Veli İlişkileri Koordinatörü Nazlı Reyhan Ertur, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve davetliler, 80 öğrencinin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Törende, İSTEK Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan, İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca, İcra Kurulu Başkan Danışmanı Habip Cantez, Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Kınık, Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mevlüt Yeni’nin konuşma yaptığı törende, mezunlarımıza başarılarının hep devam etmesi dilekleri sunuldu.

Program, İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi mezunları birincisi Zehra Naz Hacısüleyman’ın başarı kütüğüne plaket çakması ile devam etti. Okul orkestrası ise seslendirdiği şarkılar ise programa renk kattı.

İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin neşeyle keplerini havaya atmasının ardından, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle duygusal anlar da yaşandı. Tören, okul bahçesinde düzenlenen barbekü partisi ile son buldu.

Yolunuz hep açık olsun…
Başarılı fotoğrafın sırrı, o anı hissetmektir.Devamı...